Josh Hodge Marine Services: “De Proliner geeft ons bedrijf zoveel mogelijkheden!”

Josh Hodge Marine Services is een full-service winkel in de maritieme industrie, gevestigd in Pompano Beach, in het hart van Florida’s Gold Coast in Amerika. Met meer dan tien jaar ervaring biedt het bedrijf onderhouds- en reparatiediensten voor alle merken buitenboordmotoren. Diensten op het gebied van motoren en electra. Daarnaast bieden ze een breed scala aan andere diensten, zoals stereo-installatie, schilderen, batterijvervanging en meer.

Josh Hodge Marine Services is er trots op dat het elk maritiem probleem kan aanpakken, van eenvoudige reparaties tot op de klant aangepaste installatiebehoeften. Hun klanten zijn hun topprioriteit, en als deze tevreden zijn, is Hodge Marine Services dat ook! Het bedrijf is een trotse gebruiker van het Proliner Decking Pakket en gebruikt het voor vloerprojecten, maar ook voor andere doeleinden.

Josh Hodge, de eigenaar van Hodge marine services, legt uit: “In het begin kochten we de Proliner voor vloerprojecten, maar nu zie ik dat deze ook veel andere voordelen heeft. En we maken gebruik van die mogelijkheden! Bovendien was de training van Prodim USA uitstekend en als gevolg daarvan voelen we ons nu professionals als het gaat om het gebruik van de Proliner! “De Proliner geeft ons bedrijf zoveel mogelijkheden! We zijn er zeer tevreden mee.”

 

Josh Hodge Marine Services Website

Josh Hodge Marine Services Facebook
Josh Hodge Marine Services Instagram