Prodim-Proliner-user-Elite-Yacht-Covers

Elite Yacht Covers heeft met de Proliner vlekkeloos werk geleverd voor ’s werelds grootste ‘A’ zeiljacht!

Elite Yacht Covers is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf uit Essex dat op maat gemaakte dekzeiloplossingen ontwerpt en produceert, zoals afdekzeilen, luifels voor jachten en andere pleziervaartuigen. Ze hebben enige tijd geleden besloten om te investeren in het Proliner Canvas-pakket en zijn erg trots om een ​​van hun succesvolle projecten die ze met de hulp van de Proliner hebben gemaakt te delen.

Prodim - Proliner - user - Elite - Yatch- Covers - 5
Prodim - Proliner - user - Elite - Yatch- Covers - 6

Paul: “Onlangs werkten we samen met Sailing Yacht ‘A’, ’s werelds grootste zeiljacht dat in 2015 te water is gelaten. De boot is een zeilgestuurd motorjacht ontworpen door Doelker en Voges (buitenzijde) naar een origineel idee van Jacques Garcia, Philippe Starck (binnenzijde) en gebouwd door Nobiskrug in Kiel, Duitsland, voor de Russische miljardair oligarch Andrey Melnichenko, het heeft een tonnage van 12.558 gt en is 142,81 meter (81,4 voet) lang.”

Prodim - Proliner - user - Elite - Yacht - Covers - 1

Prodim - Proliner - user - Elite - Yacht - Covers - 2

Prodim - Proliner - user - Elite - Yacht - Covers - 3

“We hebben de Proliner gebruikt om de enorme voorraad” A”-dekken van Sailing Yacht te meten en alles verliep heel soepel en snel. Vervolgens gebruiken we de software om de panelen te ontwikkelen en te snijden met onze CNC-machine. Daarna waren ze klaar om aan elkaar te naaien. Er waren helemaal geen fouten of hoofdpijn. Het gebruik van de Proliner brengt onze precisie naar een hoger niveau en naar de norm die vereist is voor superjachtdekken. We kijken ernaar uit om met de hulp van Proliner aan meer succesvolle projecten zoals deze te werken!”

Prodim - Proliner - user - Elite - Yatch- Covers - 7
Prodim - Proliner - user - Elite - Yatch- Covers - 8
Prodim - Proliner - user - Elite - Yatch- Covers - 9