De Proliner technology is leidend voor het meten van deuren en ramen

 

De Proliner werd oorspronkelijk door Prodim ontwikkeld voor de deurindustrie. Al jaren voorziet Prodim deze industrie van nauwkeurige meetinstrumenten en meer.

Met de Proliner duurt het meten en maken van een digitale template van een opening slechts enkele seconden. De Proliner is een efficiënt en nauwkeurig digitaal meetapparaat, waarmee deur- en raamfabrikanten hun productiviteit enorm kunnen verbeteren. De Proliner helpt bij met maken van eindproducten met gelijkmatige dagkant en naadloze aansluiting. Met de Proliner is het maken en exporteren van een digitale template zo eenvoudig dat er al nagedacht kan worden over de automatische verwerking en productie met CNC-machines.

Prodim heeft deurfabrikanten van over de hele wereld geholpen met de automatisering van hun fabriek door digitale meetbestanden direct te koppelen met productie. Onze ruime kennis van CAD/CAM-automatisering voor deurfabrieken is ongeëvenaard. We durven dan ook in alle eerlijkheid te stellen dat we met de Proliner en onze software de industrie hebben getransformeerd.

Download de brochure voor de deur- en raamindustrie

Belangrijkste Prodim-producten voor de deur- en raamindustrie

 

Een overzicht van de belangrijkste Prodim-producten ontwikkeld voor en gebruikt door deur- en raamfabrikanten. Ga naar de productpagina’s voor gedetailleerdere informatie.

Prodim Proliner CS Serie

Proliner CS Series – Generation 4X

 

Proliners uit de Construction Series zijn duurzaam en speciaal ontworpen voor gebruik op plaatsen waar zwaar werk wordt verricht. Met de Proliner CS hebt u alles bij u om op locatie alle soorten deuren en ramen te meten. Naar de productpagina

Schermafbeelding – Prodim Proliner CT software – Door & Window

Proliner CT-pakket voor deuren en ramen

 

Voor het meten van generieke openingen en alle soorten deuren en ramen. Het pakket bevat een Proliner CS met Proliner CT-software voor het maken van projecten, het toevoegen van klantgegevens en het exporteren van Proliner-meetgegevens als DXF- en PDF-bestanden.

Prodim Proliner 8CS Door pakket

Proliner-deurpakket

 

Voor gespecialiseerde deurfabrikanten die alleen deuren meten. Het toepassingsgerichte Proliner-deurpakket bevat een specifieke Proliner voor het meten van deuren en de Proliner Door-software.

Schermafbeelding – Prodim Proliner Door software

Proliner Door-software

 

Aanvullende software voor gespecialiseerde deurfabrikanten met functies als projectmanagement, begeleiding bij het meten van deuren voor het maken van nauwkeurige templates, directe kwaliteitscontrole met waarschuwingen op locatie, meetrapporten, exportfuncties en meer.

Schermafbeeldingen – Prodim Factory Door software – Proliner software voor deuren

Prodim Factory Door-software

 

Prodim Factory Door wordt gebruikt in combinatie met Proliner Door-software en brengt projectmanagement, rapportage en productieautomatisering naar een hoger niveau. De software biedt extra functies, zoals werkvoorbereiding, geavanceerde kwaliteitscontrole voor productie, aanpasbare rapporten, installatievoorbereiding en de CAM-module voor automatisering.

Prodim Proliner accessoires

Proliner Accessoires

 

Onze diverse accessoires zijn speciaal ontworpen om meten met de Proliner nog eenvoudiger te maken. Denk hierbij aan verlengstukken voor het meten van moeilijk bereikbare plaatsen. Naar de productpagina

Gebruikerservaringen uit de deur- en raamindustrie