Prodim-Proliner-user-Smaling-Deuren-Kozijnen

Smaling Deuren & Kozijnen: “Kiezen voor de Proliner is een eenvoudige en verstandige beslissing.”

Smaling Deuren & Kozijnen is een Nederlands bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het vervaardigen, plaatsen en renoveren van deuren, ramen, kozijnen, erkers, schuifpuien en luiken.

Eigenaar Jaap: “20 Jaar geleden investeerde we in onze eerste Proliner en dit gaf ons bedrijf een enorme productiviteits boost. Het maken van digitale templates met de Proliner gaat snel, makkelijk en nauwkeurig. Het stelt ons al jaren in staat om producten te installeren met een naadloze aansluiting.”

Jaap gaat verder: “Onlangs hebben we geïnvesteerd in een nieuwe Proliner, een Generatie X model, met daarop de laatste Deuren en Ramen software. De nieuwe features stellen ons in staat om projectdata beter te organiseren en nog verder te digitaliseren. Daardoor is het hele template-proces, vanaf het meten tot en met de productie met onze CNC-machines, eenvoudiger en efficiënter geworden. Hij besluit: “Kiezen voor de Proliner is een eenvoudige en verstandige beslissing.”

Smaling Deuren website