Prodim-Proliner-user-Albo-Deuren

ALBO Deuren: “Werken met de Proliner levert passende deuren op!”

Albo Deuren levert al meer dan 35 jaar deuren in alle maten, vormen en veel verschillende toepassingen. Vanuit hun thuisbasis in Albergen (NL) ontwerpen en co-fabriceren zij generieke en projectmatige deuroplossingen voor binnendeuren, buitendeuren, deurkozijnen, ramen en dergelijke. Ze bieden full-service oplossingen, inclusief vooraf meten en installatie ter plaatse.

Albo Deuren heeft onlangs hun eerste Proliner geüpgraded naar de nieuwste software en geïnvesteerd in een tweede Proliner vanwege de procesverbeteringen die het met zich meebrengt. Kris, Roy en Jan leggen uit: “Werken met de Proliner resulteert in passende deuren, waardoor installatie ter plaatse eenvoudiger, sneller en schaven niet meer nodig is. In feite kunnen we nu ook voorgelakte deuren leveren door de nauwkeurige digitale sjablonen van de Proliner. die we gebruiken voor de productie. De tweede Proliner zal dezelfde verbeteringen en tijdwinst opleveren, waardoor we meer deuren kunnen leveren! “

Albo Deuren website