Meer digitale template-oplossingen

Buizen en pijpleidingen

Buizen en pijpleidingstelsels meten en controleren voor reverse engineering en kwaliteitscontrole

 

Prodim heeft de Prodim TubeCheck speciaal ontwikkeld voor reverse engineering en kwaliteitscontrole van buizen. Met deze oplossing kunt u op elk gewenst moment een buis meten, de afmetingen onmiddellijk op het scherm controleren en de gemeten buis vergelijken met het origineel. U kunt hoeken en radiussen snel en eenvoudig controleren en elementlengtes en totale lengtes bekijken. U kunt de gemeten buis met de gewenste gegevens en aanvullende projectgegevens opslaan als rapport in PDF-indeling.

Naar de TubeCheck productpagina

Automotive

Digitale templates van voertuiginterieurs en -vloerbekleding maken met de Proliner

 

Voertuigen worden bij voorkeur zo kort mogelijk uit de roulatie genomen. Zowel klant als fabrikant is dan ook gebaat bij snelle, eenvoudige en nauwkeurige metingen op locatie. De Proliner is hiervoor de perfecte oplossing. Uiteraard besparen fabrikanten veel tijd tijdens het meetproces met de Proliner. Daarnaast hoeven ze door de overgang op digitale templates niet meer met fysieke templates te werken. De Proliner-meetbestanden (.dxf) kunnen direct worden gebruikt voor verdere verwerking, waardoor de algehele doorlooptijd korter wordt.

Canvas en textiel

Complete digitale templateoplossingen voor de canvas- en textielindustrie

 

In de canvasindustrie wordt de Proliner vaak gebruikt om bestaande templates te digitaliseren. De Proliner kan elk soort template meten en zelfs grote templates kunnen eenvoudig worden gedigitaliseerd. Dit soort werk is vaak tweedimensionaal. De digitale templates kunnen vervolgens voor productie naar de CNC-snijmachine worden verzonden.

Nog meer productiviteitswinst is er voor bedrijven die met het draagbare meetapparaat digitale templates op locatie maken. Deze metingen zijn meestal driedimensionaal. Het Proliner 8CS-canvaspakket is de beste oplossing voor draagbare twee- en driedimensionale digitale metingen voor de canvasindustrie. Na het meten kan het ontwerp worden bewerkt in CAD. De CAD-tekening kan worden omgezet in de vereiste tweedimensionale snijafmetingen. U kunt de digitale tekening gebruiken voor de bediening van uw CNC-machine. U kunt de plots ook printen of uitsnijden, of gebruiken als basis voor uw ontwerp.

Landmetingen

Uw digitale plan in 2D of 3D uitzetten en controleren

 

Zet uw digitale ontwerp eenvoudig uit naar de realiteit en laat de Proliner IS Survey u naar het doel navigeren. Proliner IS Survey 3D bestaat uit twee tools: de Proliner 10 IS en de Survey-app (voor Android). De app op uw telefoon of tablet en de Proliner begeleiden u met extreme nauwkeurigheid naar het bevestigingspunt op het bouwterrein. Volg de instructies op uw telefoon om de doelen te markeren.

Inspecteer bouwterreinen en geproduceerde producten om te controleren of deze voldoen aan de masterdata. Controleer of het object overeenkomt met de afgesproken specificaties en de regelgeving.

Naar de Proliner Survey productpagina