Slider - Prodim Proliner - Oplossingen voor de Canvas & Textiel industrie
Slider - Prodim Training Centra

Meer digitale template-oplossingen

Canvas en textiel

Complete digitale template-oplossingen voor de canvas- en textielindustrie

 

In de canvasindustrie wordt de Proliner vaak gebruikt om bestaande templates te digitaliseren. De Proliner kan elk soort template meten en zelfs grote templates kunnen eenvoudig worden gedigitaliseerd. Dit soort werk is vaak tweedimensionaal. De digitale templates kunnen vervolgens voor productie met CNC-snijmachines gebruikt worden.

Nog meer productiviteitswinst is er voor bedrijven die met de Proliner digitale templates op locatie maken. Deze metingen zijn meestal driedimensionaal. Het Proliner Canvas pakket is de beste oplossing voor twee- en driedimensionale digitale metingen op locatie. Na het meten kan het ontwerp worden bewerkt in CAD en omgezet worden in een tweedimensionale tekening benodigd voor productie. U kunt de digitale tekening gebruiken voor de bediening van uw CNC-machine, om plots uit te printen of snijden, of gebruiken als basis voor uw ontwerp.

Gebruikerservaringen en referenties uit de canvas- en textielindustrie

Surveying

Uw digitale plan in 2D of 3D uitzetten en controleren

 

Zet uw digitale ontwerp uit in de praktijk en laat de Proliner Survey u naar het doel navigeren. Proliner Survey bestaat uit twee tools: de Proliner en de Survey-app (voor Android). De app op uw telefoon of tablet en de Proliner begeleiden u op locatie met extreme nauwkeurigheid naar het te markeren punt. Volg de instructies op uw telefoon om de doelen (bevestigingspunten) te markeren.

De Proliner IS Survey is ook geschikt voor kwaliteitscontrole van uw metingen, CAD-ontwerpen, blauwdrukken en positionering. Inspecteer bouwconstructies en geproduceerde producten en vergelijk deze met masterdata. Controleer of het object overeenkomt met de afgesproken specificaties en de regelgeving.

Naar de Proliner Survey productpagina

Prodim-Proliner-user-Blue-Ridge-Rubber

Blue Ridge Rubber – USA

Chandler: “We zijn zo blij dat we onze klussen sneller en met perfectie kunnen klaren, wat geweldig is voor ons en ook voor onze klanten!” Lees meer.

Prodim-Proliner-user-Nautica-fam-2

Nautica Fam – Italië

Francesco: “Nu dragen we gewoon de Proliner in de rugtas en nemen die mee naar de plaats waar we de meting kunnen doen en dat is alles!” Lees meer.

Prodim-Proliner-user-Van-den-Hende

Van den Hende – België

Pascal en Victor: “Met de Proliner is alles maar één keer gedaan: we gaan één keer naar de klant, we meten, maken en passen het één keer!” Lees meer.

 

Prodim-Proliner-users-Ronnox-and-Warby-Metal-Wood-Design.

Ronnox and Warby Metal & Wood Design – NL

Ron en Remco: “De Proliner geeft ons het vertrouwen om zonder aarzelen alle extreme projecten aan te gaan!” Lees meer.