Prodim-Proliner-user-Nautica-fam-2

Met de Proliner kan Nautica FAM opdrachten tot op een tiende van een millimeter nauwkeurig uitvoeren!

Nautica FAM di Loffredo F. & C. Snc is een bedrijf uit Toscane, Italië, dat bestaat uit gespecialiseerde vakmensen die al meer dan 30 jaar in de marine sector werkzaam zijn, maar ook in andere vakgebieden, specifiek voor maatwerk projecten (met Polyethyleen en Corian) op verzoek van de klant. Hun specialisaties variëren van de productie van tanks voor drinkwater, diesel brandstof tanks, containers voor batterijen en de coating van koelcellen tot aan het verwerken van ‘Corian’ zoals kookplaten, badkamerbekleding en meer.

Francesco Loffredo vertelt meer over waarom hij zeker weet dat de Proliner de beste investering voor hun bedrijf is:

“Ons bedrijf werkt met maatwerk op verschillende gebieden, dus voor elke opdracht waarvoor geen gedetailleerd project door de klant wordt geleverd, zijn een of meer sjablonen nodig. Om ze te maken, hebben we een verlengkabel nodig voor de elektrische stroom, multiplexstokken, warmtepistool met vullingen en al het snij- en slijpgereedschap; dus het duurt vrij lang om alles voor te bereiden. Maar nu hebben we al het bovenstaande niet meer nodig; we dragen de rugzak met de Proliner gewoon op onze schouders en nemen hem mee naar de plek waar we de meting kunnen uitvoeren en dat is alles! We gebruiken het nu voor keuken- en badkamerbladen, op roosters voor douches, op aangepaste logo’s, voor onderdelen van tanks met een bepaalde vorm, voor instrumenten panelen op boten, teakdekken, enz. We werken ook met CNC-machines en de Proliner werkt met hetzelfde programma in DXF, waardoor we de perfecte vorm krijgen die we nodig hebben.

De rol van de Proliner is fundamenteel in ons werk, omdat we niet alleen een besparing in verwerkingstijd mogelijk maken, maar ook taken kunnen uitvoeren die tot op de tiende van een millimeter nauwkeurig zijn en we het stelt ons in staat om het materiaal dat we hebben te optimaliseren zodat we tot 95% kunnen snijden. Onze ervaring met de Proliner is nog nieuw, maar het is liefde op het eerste gezicht omdat het potentieel enorm is en het resultaat dat we op bepaalde klussen hebben gezien echt uitstekend is.”

 

Nautica Fam Website Page

Nautica Fam Facebook Page

 

Enkele projecten gemaakt met behulp van de Proliner:

 

Prodim-Proliner-user-Nautica-Fam-New-Block-Grid

 

Prodim-Proliner-user-Nautica-Fam-Wolf