Prodim: Professional Dimensioning for Production Improvement

Prodim is een internationale organisatie met locaties in Helmond en Ft. Pierce in de Amerikaanse staat Florida. Beide bedrijven hebben hetzelfde doel voor ogen: producten en diensten ontwikkelen en aanbieden die de bedrijfsprocessen van industriële fabrikanten verbeteren.

“Our mission is to improve, always!”

De bedrijven:

Prodim International kantoor en productiehal in Helmond, Nederland

Prodim International
Helmond, NL

Prodim USA kantoor in Fort Pierce, Florida

Prodim USA
Ft. Pierce, Florida, USA

Complete digitale template-oplossingen

 

Een goed voorbeeld van dit streven is de zelfontwikkelde en gepatenteerde Proliner van Prodim Systems. De Proliner is een draagbaar, digitaal meetinstrument, gepositioneerd tussen een tracker en een CMM (coördinatenmeetmachine). Metingen zijn als CAD-tekeningen te exporteren voor productie-, controle- en ontwerpdoeleinden. Proliners worden gebruikt voor tal van toepassingen in verschillende sectoren.

Voor optimale benutting van de Proliner-meetgegevens heeft Prodim speciale oplossingen ontwikkeld voor elke afzonderlijke industrie. Denk hierbij aan de ingebouwde Proliner-software, maar ook aan Prodim-desktopsoftware waarmee fabrikanten hun productieprocessen kunnen digitaliseren. Daarnaast heeft Prodim voor verschillende industrieën speciale apparatuur ontwikkeld, zoals de Prodim Plotter en ProCutter.

Prodim richt zich altijd op maatwerkoplossingen waarmee fabrikanten hun bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Niet voor niets is Prodim uitgegroeid tot toonaangevend expert op het gebied van complete digitale meetoplossingen.

 

Prodim - Complete digital templating solutions

Onze missie:

 

Prodim Group mission: our mission is to improve, always!