Prodim-Proliner-user-Van-den-Hende

Van den Hende profiteert enorm door te werken met de Proliner!

Van den Hende, uit België, is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de houtindustrie. In de afgelopen decennia hebben ze ook een schaafmachine opgericht, die naast het gewone zaagwerk veel nieuwe mogelijkheden biedt: van eenvoudig vierkant schaven tot de eigen productie van planken en plankenvloeren in hoogwaardige houtsoorten. Na jaren met de Proliner gewerkt te hebben, besloten ze te investeren in een nieuwe.

Pascal en Victor: “Sinds 2009 gebruiken we de Proliner om interieurs van bestelwagens digitaal te maken en zijn er zeer tevreden over. De Proliner is snel, nauwkeurig en heeft veel functies waarmee we perfecte metingen kunnen doen en dingen die we niet zouden kunnen doen als we handmatig zouden meten.

Bovendien hoeven we de klant niet meer dan één keer te bezoeken of ons werk opnieuw te controleren. We gaan gewoon naar de klant, nemen maten op, sturen ze naar productie en passen het één keer! We hebben er enorm veel baat bij om met de Proliner te werken!”

 

Van den Hende Website