Prodim-Proliner-user-Lowcountry-Window-and-Door

De Proliner past precies bij Lowcountry Window and Door!

Vader en zoon, team James en James, zitten al 40 jaar in de deuren- en ramenindustrie. Hun bedrijf, Lowcountry Window and Door, startte met het aannemen van moeilijkere klussen en renovaties van historische gebouwen. Ze zochten naar een manier om de hoogwaardige kwaliteit te behouden, digitale templates te maken en hun tijd zo goed mogelijk te besteden. Daarom hebben ze besloten om te investeren in een Proliner digitaal template-pakket.

James: “van onze vrienden uit de deuren- en ramenindustrie weten we dat ze niet onder de indruk zijn van de nauwkeurigheid van lasertechnologie. Ze raadde ons dan ook aan iets anders te proberen. Toen we de Proliner in actie zagen, wisten we het direct: dit is de oplossing die past bij ons bedrijf.

Al onze projecten, ook de moeilijkere, worden nu precies passend opgeleverd. De Proliner helpt niet alleen met de nauwkeurigheid, we besparen er ook een hoop tijd mee!”

 

Prodim Proliner user Lowcountry Window and Door - Window measurement screenshot