Marble Design Studio: “De Proliner laat niets aan het toeval over!”

Marble Design Studio (opgericht in 2021) uit Londen, Verenigd Koninkrijk, is een bedrijf op het gebied van ontwerp en installatie. Hun levensmotto is “het perfecte huis is als een perfect persoon”. Tony Henriques, die ervaring heeft in de steenindustrie, lanceerde in 2010 Southern Stone in Johannesburg, Zuid-Afrika. Tegelijkertijd lanceerde Igor Rogerio; Rogerio Properties, een vastgoedontwikkelingsbedrijf op commerciëel gebied. Omdat Tony en Igor een gemeenschappelijke passie voor design en een gedeelde achtergrond in de bouw hebben, besloten ze in 2021 naar Londen te verhuizen en Marble Design Studio Ltd op te richten.

Marble Design Studio is gespecialiseerd in op maat gemaakte interieurs zoals badkamers, keukenbladen, open haarden en trappen door gebruik te maken van het beste marmer, natuursteen en bewerkte stenen van over de hele wereld. Ze kenden de Proliner al en ze gebruikten hem in het verleden. De twee eigenaren besloten te investeren in de ultieme digitale meettechnologie van het nieuwste Proliner Steen Pakket. Op deze manier kon Marble Design Studio het proces van haar projecten versnellen.

Tony deelde trots meer van hun nieuwste ontwikkeling; een enorm project van 7 gebouwen in het centrum van Londen.

“De Proliner was de sleutel tot het succes van het project, omdat het ons in staat stelde om verschillende items zoals keukenbladen, kaptafels en receptiebalies op verschillende locaties op dezelfde dag in te meten. Reizen naar Londen is op de meeste dagen een nachtmerrie. Nu we meerdere metingen op dezelfde dag kunnen doen reizen we minder vaak naar Londen. Dit is prettig.”

“We gebruiken de Proliner in elk project waar we bij betrokken raken; van keukenbladen, kaptafels, trappen en grootformaat porseleinen bekleding tot badkamers. De Proliner laat niets aan het toeval over. Het heeft bewezen de meest nauwkeurige, betrouwbare, efficiënte en flexibele digitale meetoplossing voor ons te zijn!”

De Proliner is de ultieme oplossing voor steenexploitanten en -fabrikanten. Met de Proliner meet u in een handomdraai rechte, gebogen en zeer complexe vormen. U kunt elk object in een horizontale, verticale of schuine positie meten. Controleer, bewerk en voltooi sjablonen op locatie en stuur de bestanden vervolgens onmiddellijk naar productie. De digitale tekening kan worden gebruikt om uw CNC-machine te bedienen, uw panelen te printen of te snijden, of als basis voor uw ontwerp.

Marble Design Studio heeft dergelijke technologie geïmplementeerd en heeft nu zijn manier van werken veranderd. Tony vertelde ons dat het zonder de Proliner een heel andere situatie zou zijn. Hij zei:

“Voorheen moesten we met de hand meten of sjablonen maken met Correx-vellen. Vervolgens maakten we handmatig een DXF-tekening, wat uren duurde. Daarna verstuurden we het om het te snijden op onze CNC-machines. Nu importeren we de DXF-tekening van de Proliner rechtstreeks naar de CNC-machines. Soms importeren we de DXF-tekening in de software om een design tekening te maken die de klant kan goedkeuren. Vervolgens verzenden we het voor het snijden op de CNC-machines. “

Marble design Studio Website

Marble Design Studio Instagram