Vidraria Armando: “We gebruiken de Proliner elke dag vol vertrouwen bij zelfs de meest alledaagse projecten!”

Vidraria Armando, volledig gewijd aan de transformatie van vlak glas in plaatglas, werd opgericht in 1989 en is gevestigd in de industriële zone van Baguim do Monte, gemeente Gondomar, Portugal.

Vidraria Armando is uitgerust met de modernste technologie en investeert steeds meer in diversiteit, kwaliteit van producten en geleverde diensten om aan de eisen van haar klanten te voldoen. De diensten omvatten onder andere decoratie, constructie en levering van alle soorten glas, spiegels en producten op het hele continent en op de eilanden (import en export).
Vidraria Armando gebruikt het Proliner Glass-pakket al 3 jaar samen met de Factory Draw-software.
De gebruiker van de Proliner, Francisco Araújo, deelde graag zijn ervaring:
“Ik gebruik de Proliner elke dag vol vertrouwen in zelfs de meest alledaagse projecten!”Ik gebruik het vooral voor trappen, maar ook voor andere projecten zoals glazen vloeren en om sjablonen te meten – die ik vervolgens naar de CNC-machine stuur.
Met de Proliner is het proces op locatie zeer snel, wat perfect is gezien de hoeveelheid werk die we hebben. Zelfs de eenvoudigste projecten doe ik met behulp van de Proliner. Ik neem de metingen op locatie en maak, controleer, bewerk en werk de tekening vervolgens af in de fabriek, met behulp van de Factory Draw-software.

Metingen ter plaatse uitvoeren met behulp van de tape en deze vervolgens doorgeven op papier, het is compleet anders dan met de Proliner! Met de Proliner zijn de metingen die ik neem betrouwbaar, wat heeft geleid tot het elimineren van fouten. Het is onmogelijk om fout te gaan met de Proliner!
Ik heb nog niet de kans gehad om alle functies van de Proliner te verkennen vanwege het gebrek aan tijd, maar alles werkt verbazingwekkend en de resultaten spreken voor zich. Ik wacht op een rustiger moment om wat tijd te hebben om wat meer met de Proliner te “spelen”!”
Francisco concludeerde:
“Ik denk ook dat het belangrijk is om de uitstekende service van de technische en commerciële manager van Prodim, de heer Jorge Seixas, te benadrukken. Hij is altijd blij te helpen wanneer we ondersteuning nodig hebben!”

 

Vidraria Armando Website