Vidraçaria Lajeadense: “De Proliner creëert een innovatief concept dat voldoet aan de strategieën van het bedrijf!”

Vidraçaria Lajeadense – waarvan de naam is afgeleid van de stad Lajeado, in de staat Rio Grande do Sul, Brazilië – is een familiebedrijf dat is opgericht in 1958. Het bedrijf hecht waarde aan langdurige relaties met hun klanten, leveranciers en medewerkers.

Gedurende de 60 jaar ervaring in de glasindustrie richtten ze zich op de groei en verbetering van hun geleverde producten en diensten. Ze investeren in nieuwe machines, apparatuur en technologieën die op de belangrijkste beurzen in Europa werden gekocht. Ze geven altijd prioriteit aan de veiligheid en het comfort van hun glasoplossingen.

Het specialisme van Vidraçaria Lajeadense ligt in verschillende soorten glas: duoglas, wandglas, fortglas en gehard glas (gebruikt voor projecten zoals trappen, spiegels, balustrades, beveiligingspoorten, glazen vloeren, douchecabines en glazen deuren).

Voor veeleisende precisie bij gedifferentieerde projecten besloot Vidraçaria Lajeadense te investeren in het Proliner glaspakket.

Technical templator bij Vidraçaria Lajeadense Tiago Ruthner deelde trots met ons:

“De Proliner is een uitstekend hulpmiddel om mee te werken en creëert een innovatief concept dat voldoet aan de strategieën van het bedrijf. We gebruiken het heel vaak voor precieze metingen en grote projecten.
Mijn ervaring is meten op locatie, waarbij ik voor elke klant unieke projecten creëer met behulp van de Proliner. De Proliner wordt ook gebruikt voor het opmeten van sjablonen die ons interne productieproces enorm hebben vergemakkelijkt.”

Vidraçaria Lajeadense Website
Vidraçaria Lajeadense Facebook
Vidraçaria Lajeadense Instagram