Burgy Bouwbedrijf: “Door het gebruik van de Proliner hopen we veel tijd te besparen en zelfs de kleinste details vast te leggen”

Burgy Bouwbedrijf is een Nederlands bouwbedrijf dat in 1932 is opgericht door Kasper Burgy. In dit familiebedrijf staat nu de derde generatie aan het roer met kleinzoon Kasper Burgy. Burgy Bouwbedrijf houdt van klassiek bouwen: het combineren van traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en materialen. Hun eerste kennismaking met de Proliner vond plaats tijdens een gezamenlijk project met klant Doornekamp.

Het bedrijf beschikt over een eigen productiefaciliteit, waardoor ze grote, complexe projecten en veel restauratiewerk kunnen uitvoeren.  In de nabije toekomst staan hen een aantal grote projecten te wachten.  In het licht hiervan kozen zij voor Proliner Furniture – Door & Window vanwege de nauwkeurigheid en veelzijdigheid.  Bij de training bij Prodim waren Pim van de Geijn, Gert Wagemaker en Erik Glasbergen aanwezig. Zij deelden graag hun gedachten met ons:

“De Proliner zal een grote aanwinst zijn voor een aantal van onze komende projecten. Als je met de hand werkt en alles zelf opmeet, kan dat veel tijd kosten. Bovendien komen we meestal kozijnen en deuren tegen met moeilijke vormen en gebogen muren. Met de Proliner hopen we veel tijd te besparen en zelfs de kleinste details vast te leggen. Met de Proliner kunnen we ook alles direct digitaal doorsturen naar de CNC-tafel voor een optimaal werkproces.”

 

Burgy Bouwbedrijf – Website

Burgy Bouwbedrijf – Instagram

Burgy Bouwbedrijf – Facebook