Met de Proliner combineert Studio Vetreria D’Addato vakmanschap en technologie in al hun projecten!

In 1984 opende Studio Vetreria D’Addato haar deuren in Turijn, Italië. Sindsdien is het gespecialiseerd in glasontwerp en -vakmanschap. De eigenaar Francesco ontdekte zijn passie voor glas op 14-jarige leeftijd dankzij de verschillende ervaringen die hij opdeed in de verschillende glasfabrieken in de stad Turijn en later in de Val di Susa.

Het bedrijf levert nu glaproducten zoals veiligheidsglas, achterwanden, douchecabines op maat, kristallen meubelen, trapbalustrades, scheidingswanden en zelfs kristallen planken. In alle stappen van het installatieproces besteden Francesco en zijn team nauwgezet aandacht aan details. Met hun digitale meetdiensten en ontwerpdiensten was het Proliner Glaspakket de perfecte keuze.

Ze garanderen hun klanten met trots: “Of het nu een binnen- of buitenproject is, het zijn altijd op maat gemaakte producten en inrichtingen.”

Met de unieke technologie van de Proliner kunnen ze nu 2D en 3D digitaal meten voor al hun projecten en combineren ze vakmanschap en digitale technologie voor een topservice.

Mattia D’Addato, de ontwerper van het bedrijf, deelde zijn tevredenheid over een van zijn projecten met ons: “Dit project bestond uit een scheidingswand op de zolder van de klant met 8mm grijs gesatineerd glas.” Deze wand was verdeeld in drie glazen delen (2 vaste en 1 draaideur). De Proliner loste het probleem van de hoek van de zolder op en maakte een nauwkeurige onderverdeling van de 3 glasdelen mogelijk. Het was een uitstekende investering!”

 

 

Studio Vetreria D’Addato – Website
Studio Vetreria D’Addato – Facebook
Studio Vetreria D’Addato – Instagram