Ferrara Stone: ” We gebruikten de Proliner om het hele project te meten en konden een foutenpercentage van 0,01% bereiken.”

Ferrara Quarzi in Palermo, Italië, houdt zich bezig met de verwerking en transformatie van marmer, kwarts en porceleinen aardewerk, evenals het meten en assembleren van alle materialen die door het bedrijf geproduceerd worden. Het bedrijf is voornamelijk actief in Sicilië, Campanië, Lazio en Toscane. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector, hebben ze samengewerkt met meer dan 1000 meubelmakers in heel Italië, maar hebben ze ook veel individuele opdrachten gekregen in Parijs, Genève, Malta en Londen.

Onlangs lanceerden zij hun nieuwe merk Ferrara Stone. Onder dit merk wordt een uiterst innovatief materiaal aangeboden. Het is gemaakt van eco-duurzame mineralen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ze noemen zichzelf trots templating experts met de meest precieze apparatuur in de markt: het Proliner steen pakket. Sinds ze de Proliner gebruiken hebben ze een stap vooruit gezet in de industrie door nauwkeurige en vlekkeloze projecten af te leveren.

Giuseppe Trapani beschreef hun ervaring aan ons: “Ons team gebruikt de Proliner dagelijks. De vijf apparaten die we in het bedrijf hebben, worden vijf keer per dag gebruikt. We doen dus ongeveer 25 metingen per dag. In dit project ziet u de installatie van een keukenblad in dekton entzo. We gebruikten de Proliner om het hele project te meten, en we hadden een foutmarge van 0,01%. Hierdoor hebben we een onberispelijk resultaat geleverd met de nauwkeurigheid die ons werk onderscheidt. Met de Proliner zijn we altijd zeker van onze zaak!”

 

Ferrara Quarzi – Website

Ferrara Stone – Instagram

Ferrara Quarzi – Instagram