FZ Glas &Spiegel: “De Proliner is de snelste, meest nauwkeurige en meest betrouwbare templating oplossing in de glasindustrie”

FZ Glas &Spiegel is een bedrijf uit Worms, een stad in Rijnland-Palts, Duitsland. Ze bieden allround professionele service voor alles wat met glas te maken heeft. Hun diensten omvatten glazen douches, volledig glazen scheidingswanden, ramen, balustrades, glazen schuifdeuren, voordeuren, glazen meubels, achterwanden, spiegels en meer.
Tegenwoordig omvatten hun geïntegreerde glasoplossingen uitgebreid advies, metingen op locatie, op maat gemaakte offertes en professionele installatie. Met het doel om tijd en geld te besparen voor de glasproductie en flexibeler (draagbaar) te zijn op de bouwplaats, besloten ze te investeren in het Proliner Glaspakket.
De eigenaar, de heer Frank Zachmann, vertelde ons meer over zijn ervaring:

“We gebruiken Proliner ter plaatse en het meten van sjablonen gaat geweldig! We zijn ons er nog steeds aan aan het aanpassen, maar we zien al zoveel veranderingen! Onze manier van meten is veranderd sinds het werken met de Proliner. We doen het nu allemaal zelf. We hoeven andere bedrijven niet te vragen om onderdelen te doen of werk voor ons uit te besteden. Op deze trap zijn alle contouren getest met de Proliner en omgezet in een digitaal sjabloon. Deze meetmachine van het Nederlandse bedrijf Prodim vermindert de inspanning op maatwerk- en sjabloonproductie aanzienlijk… en het is in een mum van tijd klaar! We zijn positief en hebben er vertrouwen in dat het beste nog moet komen!”

Over enkele van de projecten die ze hebben voltooid, vertelden ze: “Snel en nauwkeurig meten – met gepatenteerde technologie. Daarom is de Proliner momenteel de snelste, meest nauwkeurige en meest betrouwbare templatingoplossing in de glasindustrie.”

FZ Glas & Spiegel – Website

FZ Glas & Spiegel – Facebook

FZ Glas & Spiegel – Instagram