Precision Template Inc: “We werken zelf met meerdere Proliners en raden iedereen die het vraagt hetzelfde aan!”

Precision Template Inc, uit New York (USA), is een bedrijf dat (as-built) digitale templates maakt voor projecten uit marmer, graniet, kwarts en ook glas, zoals balustrades etc. Chaim Neiman besloot hiervoor te investeren in het Proliner Glaspakket en deelt zijn ervaring:

“We hebben gekozen voor de Proliner, omdat het de meest nauwkeurige digitale template-machine is die we konden vinden. Voor de Proliner, maakte we gebruik van een laser templatemachine, maar die komt niet eens in de buurt van de Proliner. We werken nu met meerdere Proliners en raden iedereen die het vraagt hetzelfde aan!

De Proliner biedt precisie tijdens het templaten. Vanaf het eerste moment dat we ermee begonnen te werken, is ons digitale templateproces makkelijker, sneller en het meest belangrijke: nauwkeurige geworden. 10 jaar geleden zagen we de Proliner voor het eerst op een beurs en we gebruiken hem sindsdien.”