Termototal: “Het is indrukwekkend hoeveel de Proliner voor je bedrijf kan doen!”

Termototal, uit Roemenië, is een glasbedrijf dat gevels, trappen en allerlei architecturale projecten uit glas uitvoert. Bijna 10 jaar geleden besloten ze te investeren in het Proliner Glaspakket en Cristian Petric deelt zijn werkervaring:

“Ik zag de Proliner voor het eerst tijdens de Glasstec beurs in 2012 en enige tijd daarna besloten we te investeren in de Proliner. We geloofden direct dat dit de beste oplossing was voor ons digitale template- en werkproces.

Dit was ons eerste spiraalproject opgemeten met de Proliner. Door deze opdracht hebben we veel geleerd over het buigen van elk glasstuk in een andere radius. Na vier maanden testen, kwam het op locatie perfect uit! Wij – en onze klanten – zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het is indrukwekkend hoeveel de Proliner voor je bedrijf kan doen!”

 

Termototal Website

Termototal Facebook

Termototal Instagram