Abbey Glass: “Door de nauwkeurigheid van de Proliner behoren onnauwkeurige metingen en dure afkeurproducten tot het verleden!”

Abbey Glass, uit Zuid-Wales, levert al meer dan 20 jaar maatwerk glas en montageservice aan zowel commerciële als particuliere klanten. Hun doel is klanten het beste kwaliteitsproduct te bieden, ongeacht de grootte van het project.

Gebogen glas, balustrades, spiegels en gelakt glas zijn slechts een kleine selectie van de producten die ze kunnen maken. Ze hebben hun processen zo ingericht dat ze in staat zijn om exact naar de wensen van de klant te produceren. Daarom investeerde ze ook in het Proliner Glaspakket en ze delen graag hun ervaring:

Dylan: “Door de Proliner is ons hele productieproces verbeterd en hebben we de tijd die nodig is voor het meten en maken van digitale templates voor onze glasprojecten aanzienlijk verminderd. Door de nauwkeurigheid van de Proliner behoren onnauwkeurige metingen en dure afkeurproducten tot het verleden!”

 

Abbey Glass Website 

Abbey Glass Instagram

Abbey Glass Facebook

 

Prodim - Proliner -user- Abbey - Glass - 2