BWI Twente over de Proliner: “Er bestaat geen beter meetsysteem voor het werk dat we doen!”

BWI Twente is een Nederlands bedrijf uit Hengelo dat automotive vloeren en interieurs op maat ontwerpt, fabriceert en installeert. Robert en Emiel vertellen over hun recente investering in de Proliner voor het maken van digitale templates:

“Het meten van vloeren en carrosserieën gaat nauwkeurig, slim en eenvoudig met de Proliner. Het proces van het maken van digitale templates die voor productie gebruikt kunnen worden is veel sneller en veel minder arbeidsintensief dan het werken met traditionele kartonnen templates. Voorheen konden we één auto per dag inmeten. Door de overstap naar de Proliner maken we nu digitale templates voor – minimaal – 3 auto’s per dag! Dit betekent simpelweg meer efficiëntie in ons werk en meer winst voor ons bedrijf!”

Ze vertellen verder: “Daarnaast zijn we nu ook in staat om onze eigen digitale bibliotheek met automotive interieurs op te bouwen. We kunnen deze digitale templates later (her)gebruiken voor het ontwerp en de productie van nieuwe projecten, waardoor onze doorlooptijd aanzienlijk wordt verkort! Daarom kunnen we makkelijk stellen dat er geen beter digitaal meetsysteem bestaat dan de Proliner voor het werk dat we doen!”

 

BWI Twente Website