Emerald GraniteWorks: “We houden van de Proliner!”

Emerald GraniteWorks, uit Texas, in de VS, loopt voorop in het fabriceren en ontwerpen van kwaliteitsgraniet, marmer en kwarts met meer dan 17 jaar ervaring in de industrie. Ze bieden commerciële en residentiële technische en natuursteenfabricagediensten aan huiseigenaren, interieurontwerpers, aannemers en bouwers. Ze investeerden in het Proliner Stone-pakket en Chad Mercurio vertelt er meer over:

“Hier, bij Emerald GraniteWorks, met de Proliner, maakt ons ervaren team gebruik van de nieuwste steenbewerkingstechnologie om de stenen te meten, snijden en polijsten. We gebruiken ook de Prodim-fabriekssoftware waarmee onze klanten foto’s van hun platen kunnen maken en vervolgens een één-op-één digitale lay-out van hun hele project kunnen maken. Zo kunnen ze hun keukens en elk ander project zien voordat ze worden geïnstalleerd. Ons primaire doel is om onze klanten bij elke stap de beste service en kwaliteit te bieden, en de Proliner helpt ons daarbij!

We houden van de Proliner bij Emerald GraniteWorks!”

 

Prodim-Proliner-user-Emerald-GraniteWorks_002

 

Kijk voor meer projecten op:

Emerald GraniteWorks Website

Emerald GraniteWorks Facebook

Emerald GraniteWorks Instagram