Miller Brothers Stone: “Tegenwoordig wordt elk natuursteenwerk dat we maken genest met behulp van de Prodim Factory Fabricator-software!”

Miller Brothers Stone is een familiebedrijf uit Rathnew, Ierland, opgericht in 2000. Met jarenlange ervaring in de productie van graniet- en marmerproducten, creëren ze prachtige op maat gemaakte natuurstenen werkbladen, oppervlakken en vloeren voor huizen/interieurs door heel Ierland en verder.

Miller Brothers maakt gebruik van onze nieuwste Prodim Factory Fabricator-software, met geïntegreerde fotogrammetrie, wat een nieuwe standard zet voor de fabrikant van vandaag. De eenvoudige werkwijze van de Prodim Factory Fabricator-software (bij bewerken, passen-controle, vein-matching, kousen, digitaliseren/overzicht) stelt Miller Brothers in staat om de aangeboden kwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

De naadloze integratie van de Proliner-metingen op locatie met real-life foto’s biedt inzicht en projectbeheersing die nooit eerder in de branche zijn bereikt. Enkele van de functies zijn Site Control (waar klanten digitale sjablonen kunnen controleren met foto’s en zo het bewustzijn en de begeleiding vergroten tijdens het bewerken en het risico op fouten verminderen) en Interpolatie – de eenvoud, verbinding en verbetering van complexe vormen, een geweldige oplossing voor sjablonen en onregelmatig gevormde vloeren tussen de vele. Vein Match – het creëren van vein ontwerpen met een realistische perceptie – en slim, eenvoudig en realistisch nesten zijn andere kenmerken.

“De Prodim Factory Fabricator-software geeft vertrouwen in de definitieve productietekeningen, de montage en de uiteindelijke installatie-look! Veinmatching doen we op kantoor en zo winnen we de goedkeuring van onze klanten!” – zeiden Ruairi en Danny.

Ruari voegde ook toe: “Sinds 2005 is digitaal sjablonen maken met de Proliner een integraal onderdeel van onze bedrijfsgroei! Daarvoor richtten we ons op volumeverkopen in de kwartskeukenmarkt. We zijn toen begonnen met natuursteen in plaats van kwarts & kunstmatige oppervlakken. De Proliner heeft ons ook geholpen een nieuwe markt te openen, grootformaat marmeren vloeren en badkamers. Enkele van onze meest opwindende projecten die het gebruiken, zijn in het buitenland geweest, met verbluffende werken voltooid in Parijs, Londen en St. Tropez voor enkele van ’s werelds beste interieurontwerpers zoals Boss Studio. Tegenwoordig wordt elk natuursteenwerk dat we maken genest met behulp van de Prodim Factory Fabricator-software! We willen meer bekendheid met dit product voor meer kwaliteit in de toekomst voor iedereen in deze branche!”

 

Miller Brothers Stone Facebook

Miller Brothers Stone Instagram

Miller Brothers Stone Twitter

Miller Brothers Stone LinkedIn

 

 

Prodim - Prolinber - Miller-Brothers -2