Team Print Obrt: “Met de Proliner is er geen ruimte voor fouten, verrassingen en ontevreden klanten!”

Team Print Obrt, uit Zagreb, Kroatië, is een familiedrukkerij met een traditie die teruggaat tot 1989. Ze houden zich bezig met klein- en grootformaat digitaal printen, snijden van folie, offsetdruk, folio- en gepersonaliseerd drukwerk, grafisch ontwerp en ook het maken van souvenirs. Ze besloten een nieuwe marktniche te verkennen en kozen voor het Proliner Decking-pakket en nu kunnen ze ook gepersonaliseerde scheepsvloeren creëren. Tomislav deelt graag zijn ervaring met het meten van een Lagoon 40-catamaran:

“Het was ons eerste project en het was natuurlijk een uitdaging, maar uiteindelijk is alles precies zoals we het ons hadden voorgesteld en de klant is erg blij. De Proliner heeft ons erg geholpen, het is wat we wilden omdat we het ontwerp voor de hele boot kunnen maken, en alle lijnen zijn uitgelijnd en het ziet er perfect uit. Zonder de Proliner hadden we niet alle lijnen parallel van boeg tot achtersteven kunnen bereiken. Nu kunnen we het ontwerp ook vóór productie naar onze klanten sturen voor goedkeuring en wat ze op de computer zien, is wat ze krijgen. Er is geen ruimte voor fouten, verrassingen en ontevreden klanten!

Aangezien we ons bedrijf op de lange termijn zien, is ons volgende doel om een ​​online platform te hebben om bootdekken te bestellen en de Proliner zal ons daarbij helpen!”

Team Print Website

Team Print Facebook Page