Vidreira da Rinchoa: “Met de Proliner hoef je geen kartonnen mallen meer mee te slepen!”

Vidreira da Rinchoa, uit Sintra (Portugal) produceert en installeert verschillende soorten glas voor de bouw en industrie, van gewoon glas tot bedrukt en gelaagd glas in verschillende kleuren en patronen tot technisch glas. De projecten die ze uitvoeren variëren van glasconstructies voor balustrades, etalages, deuren, scheidingswanden en interieur tot gevelsystemen en meer. Omdat ze zo enthousiast zijn over het Proliner Glaspakket, deelt Inês hun ervaring:

“De Proliner heeft het meetwerk echt vereenvoudigd. We hebben geen kartonnen mallen meer nodig. Alles is zo ontworpen dat we de digitale templates direct door kunnen zetten om te worden gesneden. We zijn er zeer tevreden over!”

Vidreira da Rinchoa Website 

Vidreira da Rinchoa Instagram

 

Bekijk hier de video: