Machine It: “De Proliner heeft ons enorm geholpen met een decking project voor de ‘Wet n Wild’ boot!”

Machine It uit Brisbane (Australië) is een Original Equipment Supplier voor de maritieme industrie, maar ze leveren ook snijwerk op maat voor vele andere industrieën. Ze produceren op maat gemaakte afwerkingen voor bootvloeren, zijdekken en panelen door het snijden, vormen en frezen van kunststoffen, schuim en composieten.

Onlangs hebben ze geïnvesteerd in het Proliner Decking pakket, welke ze gebruikt hebben voor een mooi project: de “Haines Hunter V146 – Wet n Wild” boot. Nick vertelt:

De Proliner heeft echt enorm geholpen bij dit project. Normaal gesproken zou een klus van deze omvang ongeveer een week duren om te voltooien. Met de Proliner hebben we het in 2 dagen voor elkaar gekregen!

We kunnen dus gerust stellen dat de Proliner de doorlooptijd van onze projecten serieus verkort!”

Machine It Facebook Page

Machine It Website Page

 

Bekijk de video van dit project: