APS Leisure Upholstery: “Door de Proliner hoeven we geen rekening meer te houden met de weersomstandigheden!”

APS Leisure Upholstery is een familiebedrijf uit Devon (UK). Ze zijn gespecialiseerd in stoffering, interieurbekleding en hoezen voor de vrijetijdsindustrie en dan met name voor de maritieme- en automotive industrie. Op aanraden van een vriend, die ook een Proliner gebuikt, besloten ze te investeren in een Proliner Canvas pakket én de Prodim Plotter.

Andrew: “We hebben meer dan 10 jaar ervaring in stoffering en werken al 30 jaar met boten. Varen is een passie van de familie en zelf heb ik mijn boten gerenoveerd van wrak tot verkoop! Als familie houden we ook van rondtrekken met de caravan. Uit eigen ervaring, zijn we dan ook bewust van de problemen die ontstaan door vocht, beschadigingen en slijtage van bekleding en interieur. Als bedrijf streven we ernaar de beste service, prijs en kwaliteit te bieden. De Proliner stelt ons in staat dat te doen, waarbij we ook onze werkefficiency enorm hebben verbeterd. Voorheen duurde het opmeten van een hoes voor een kleine boot 30 tot 60 minuten, met de Proliner zijn we in 5 minuten klaar!”

Andrew gaat verder: “Door de Proliner hoeven we ook geen rekening meer te houden met de weersomstandigheden. We kunnen altijd nauwkeurig meten, ook als het regent of waait. Door naast de Proliner ook de Prodim Plotter te gebruiken, is het voor ons eenvoudig om de digitale templates te plotten voor productie. Het is de perfecte combinatie!”

APS Leisure Upholstery website