KMB Sistem: “De Proliner maakt ons leven gemakkelijker!’’

KMB Sistem is een Kroatisch bedrijf gevestigd in Zagreb welke dat bouwmaterialen levert, glazen deuren, balustrades, douchewanden, achterwanden en nog veel meer produceert. Onlangs hebben ze het Proliner Glass pakket aangeschaft waar Bože, de eigenaar, graag over vertelt:

“We hebben de Proliner aangeschaft omdat deze de meest nauwkeurige meetresultaten geeft, en helpt om meetfouten te voorkomen. We zijn hierdoor in staat om eenvoudig niet-lineaire objecten te digitaliseren en tegelijkertijd onze doorlooptijd te verkorten. Wat ons de mogelijkheid geeft om op andere aspecten te verbeteren. “

“Handmatig mallen maken is iets dat niet meer actueel is in de huidige tijd. We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat we werken met dit fantastische apparaat: de Proliner, welke de nieuwste technologie bevat en ons werk veel gemakkelijker maakt!’’

KMB Sistem website