JF. Vidraceiros: “We hoorden over de Proliner en wisten meteen dat we hem moesten aanschaffen! Het is tegenwoordig een onmisbaar hulpmiddel!”

JF. Vidraceiros werd meer dan 20 jaar geleden opgericht. Het is een familiebedrijf, gevestigd in Fátima. Dit is de thuisbasis van het heiligdom van Fátima, een katholiek bedevaartsoord, in centraal Portugal. De CEO van het bedrijf, José Fernandes, heeft 40 jaar ervaring in de glasindustrie. De noodzaak in die tijd zorgde ervoor dat hij in deze sector begon, en sindsdien is hij niet meer weggegaan. Hij ging aan de slag voor een ander. Later richtte hij een bedrijf op in samenwerking met 2 andere partners, en uiteindelijk richtte hij zijn eigen bedrijf op: JF. Vidraceiros. Ook zijn vrouw Fátima Lino en zijn zoon Diogo Fernandes maken er deel van uit.

Het bedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan producten, zoals: trappen, doucheschermen, balkonschermen, keukenglas, spiegels en winkelpuien.

JF. Vidraceiros is altijd een stap vooruit als het gaat om technologieën, omdat deze de ontwikkeling van het bedrijf mogelijk maken. Ze hebben snijmachines voor floatglas en gelamineerd glas, snijmachines voor hoeken, ringen, kranen, CNC, boormachines en een glasassemblagerobot op locatie. Daarnaast zijn ze, om nog meer werk mogelijk te maken en efficiënter te worden, trotse gebruikers van de Proliner.

In gesprek met Diogo Fernandes over hun ervaring met de Proliner, legde hij uit: “We bezoeken graag beurzen omdat we daar nieuwe machines en gereedschappen ontdekken die ons bedrijf kunnen innoveren. We hoorden over de Proliner en zagen hem in actie. We wisten meteen dat we hem moesten aanschaffen! We gebruiken hem heel vaak. Het is een apparaat dat tegenwoordig onmisbaar is!”

Hij vervolgt: “De functies die ik het meest waardeer zijn het gemak van het maken van sjablonen, de snelheid en de efficiëntie ervan. Deze maken het werk gemakkelijker. Ik vind het erg fijn dat ik geen kartonnen sjablonen meer hoef te maken en de metingen niet meer hoef te corrigeren. Ze zeggen: ’tijd is geld’! Ook zijn er geen fouten meer in de metingen, zelfs niet in de moeilijkere.”

 

 

JF.Vidraceiros Website
JF.Vidraceiros Facebook