Prodim Proliner gebruiker Stieva Metaal Groep

De flexibiliteit van de Proliner stelt Stieva in staat om diverse metalen constructies digitaal te meten

Stieva Metaal Groep heeft meer dan 30 jaar ervaring in de metaalindustrie. Het bedrijf werkt op verschillende locaties in Nederland en biedt een breed scala aan producten in (roestvrij) staal, aluminium en brons. N. de Jong en R. van Nes van Stieva:

“We wilden ons meetproces voor raamkozijnen verbeteren en overstappen op digitale templates. Een van onze collega’s gaf ons een tip om de Proliner te bekijken. Nadat we ons realiseerden dat de Proliner veel meer kan, waren we ervan overtuigd dat dit het juiste digitale meetinstrument voor Stieva is om in te investeren.

We gaan de Proliner CS gebruiken om digitale templates te maken voor een breed scala aan producten, zoals bekledingen voor trappen, liften, interieurs en kozijnen. De digitale templates gecreëerd door de Proliner zijn op zeer nauwkeurig niveau. Fouten worden vermindert en bovendien scheelt het ons veel tijd!”

Stieva Metaal Groep website