Prodim Proliner gebruiker Sterntec

SternTec wil graag Proliner-functionaliteiten in hun proces implementeren

Sinds 1978 verzorgt SternTec (Nederland) de levering en installatie van voertuigapparatuur, van eenvoudige standaardoplossingen tot uitgebreid maatwerk. Zowel de voertuigen als de wensen van de klanten zijn divers.

Voor het templaten van de laadruimte van voertuigen gebruiken ze de Proliner 7CS. Ze bezochten Prodim voor een opfriscursus en ook voor het opleiden van nieuw personeel. Silvester Keijzer, Aftersales Manager bij SternTec: “We werken al een paar jaar met de Proliner en kunnen ons niet meer voorstellen hoe we zonder moeten. Toen we jaren geleden begonnen met het gebruik van de Proliner, verbeterde het de snelheid van ons productieproces en het gaf ons uiteraard nauwkeurige metingen. De training heeft veel waarde voor ons gehad, we hebben geleerd over nieuwe functionaliteiten. Dat is iets dat we graag willen implementeren in ons productieproces.”

Website SternTec