Prodim Proliner gebruiker De brug timmerbedrijf

De Brug gaat hun deur- en raamkozijnen meten met de Proliner

De Brug Timmerfabriek Son BV, is een allround bouwbedrijf gevestigd in Son en Breugel, Nederland. Hun belangrijkste focus is de fabricage, levering en installatie van deur- en raamkozijnen, inclusief glas.

Rob Kortooms van De Brug: “we hebben geïnvesteerd in een Proliner voor het meten van deur- en raamkozijnen van nieuwbouwprojecten. We hebben voor de Proliner gekozen omdat het in een korte tijd nauwkeurige digitale templates kan maken, waardoor we kostbare tijd op de bouwplaats besparen.

De digitale templates gemeten met de Proliner kunnen worden geëxporteerd als klaar-voor-productiebestanden voor onze machines in de productiefaciliteit. Door te investeren in de Proliner, investeren we in de verbetering van ons gehele proces, van de initiële meting tot de productie zelf.”

Website De Brug