Marbrerie Daubinet-Litteri: “De tastbare voordelen van de Proliner zijn te zien in de maximale tevredenheid van onze klanten en partners!”

Marbrerie Daubinet-Litteri, een familiebedrijf en ambachtelijke onderneming, is een Frans bedrijf opgericht in 1961 en actief in de gebieden van La Ciotat, Marseille en Aix-en-Provence.

Professionals in decoratief marmerwerk, Marbrerie Daubinet-Litteri werkt met verschillende materialen, zoals marmer, graniet, steen, kwarts en dekton, resulterend in prachtige keukenwerkbladen, badkamerwanden en wastafels, trappen, marmeren tafels, onder vele anderen. Marbrerie Daubinet-Litteri gebruikt al 15 jaar het Proliner Stone pakket en besloot in 2022 ook te investeren in onze nieuwste Factory Fabricator-software.

Ze delen trots hun ervaring met ons:

“De Proliner heeft aanzienlijk onze aanpak voor het nemen van metingen verbeterd. De integratie van de Proliner en zijn software in onze operaties heeft ons een verhoogde nauwkeurigheid, hoge betrouwbaarheid en toegang tot geavanceerde technologie gegeven. Deze overgang is cruciaal geweest om onze meetprocessen te optimaliseren.”

Ze voegen eraan toe:

“Dankzij de geavanceerde functionaliteiten van de Proliner hebben we uitzonderlijke maatwerkprojecten kunnen uitvoeren. De tastbare voordelen zijn te zien in de maximale tevredenheid van onze klanten en partners, met een goedkeuringspercentage van 5 op 5 in hun feedback! Deze positieve ervaring versterkt onze reputatie en toont de effectiviteit van de Proliner aan in het succes van onze maatwerkprojecten.”

 

Marbrerie Daubinet-Litteri Website
Marbrerie Daubinet-Litteri Instagram
Marbrerie Daubinet-Litteri Facebook