Zeilmakerij Witte BV: “Met de Proliner kunnen we onze klanten beter, breder en nauwkeuriger werk bieden!”

Zeilmakerij Witte BV, opgericht in 1909 door Catharina Witte en gevestigd in Breda, is een industriële zeilmakerij en gespecialiseerd in alles behalve zeilen voor zeilboten. Zeilmakerij Witte BV staat bekend om het aanbieden van op maat gemaakte, passende producten en het voldoen aan alle wensen van de klant.
Zeilmakerij Witte BV had behoefte aan een slimmere oplossing voor meten. Ze zochten op het internet en vonden de Proliner. Ze hebben via collega-zeilmakers ook over de Proliner gehoord.De eerste keer dat ze de Proliner zagen was tijdens de Zeilmakerijvakbeurs.
Na alle mogelijkheden te hebben bekeken, kwamen ze tot de conclusie dat er geen andere oplossing vergelijkbaar was met de Proliner. Ze kozen voor de Proliner omdat deze efficiënt en nauwkeurig is en het hele meetproces versnelt.

Zeilmakerij Witte BV heeft geïnvesteerd in het Proliner Canvas pakket.

Rob van den Besselaar, Jolanda Leemans en Lobke Dinnissen, onderdeel van het Nederlandse bedrijf, kwamen in januari van dit jaar voor training bij Prodim. Trots delen ze met ons:

“We willen alles digitaal gaan doen: werk- en snijtekeningen. Alles wat digitaal kan, willen we digitaal doen. Zo kunnen we onze klanten beter, breder en nauwkeuriger werk bieden!”

Ze concludeerden:
“We gaan de Proliner gebruiken voor maatwerkhoezen, verandazeilen, bootkappen, aanhangwagenzeilen, schaduwdoeken, tuinsethoezen, buitenkeukenhoezen en kermiszeilen. Maar ook voor het digitaliseren van mallen. De mallen worden bewaard voor als de klant iets wil aanpassen of uitbreiden.
Tot slot willen wij nog zeggen dat de trainingssessies erg nuttig waren en dat het leuk was om het met het team te doen. We geloven dat de Proliner ons in staat zal stellen om nog meer uitdagende projecten van klanten te voltooien! Uitdagingen gaan wij nooit uit de weg!”

 

Zeilmakerij Witte BV Website
Zeilmakerij Witte BV Facebook
Zeilmakerij Witte BV LinkedIn