Stone Tech GmbH & Co. KG: “Wanneer je met de Proliner het huis van een klant betreedt, straal je meteen competentie uit!”

Stone Tech GmbH & Co. KG viert in april 2024 haar 20-jarig jubileum. Sinds de oprichting in 2004 kan het Duitse bedrijf terugkijken op een grote basis van tevreden klanten en meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van natuursteen, zoals graniet, kwartscomposiet, kwartsiet en marmer.

De productie en verwerking van natuursteen vinden plaats in hun natuursteenfabriek in Espelkamp, Duitsland. Naast een CNC Donatoni zal volgend jaar ook een waterjet worden toegevoegd. Hoewel het merendeel van de projecten tot nu toe bestond uit natuurstenen trappen voor zowel binnen- als buitengebruik, wordt Stone Tech GmbH & Co. KG steeds meer betrokken bij complete keukens (werkbladen, tafelbladen, enz.), badkamers, vensterbanken en andere projecten – ongeacht het type steen.

Stone Tech GmbH & Co. KG bezoekt elk jaar de vakbeurs in Verona, Italië – Marmomac – om nieuwe materialen te bekijken en nieuwe contacten te leggen. Daar zagen ze de Proliner voor het eerst en wisten ze dat dit de juiste weg was. Een revolutionair instrument en een toevoeging aan de voltooiing van hun projecten.

Dit jaar (2024) heeft Stone Tech GmbH & Co. KG besloten te investeren in het Proliner Stone-pakket en hebben ze hun opleiding bij Prodim afgerond.

Ze vertellen ons:

“Je moet met de tijd meegaan, en dat geldt ook voor de Proliner. Wanneer je met de Proliner het huis van een klant betreedt, straal je meteen competentie uit!”

 

Stone Tech GmbH & Co. KG Website
Stone Tech GmbH & Co. KG Instagram