Sauer GmbH: “U kunt ons ‘Liefhebbers van de Proliner’ noemen!”

Sauer GmbH uit Budenheim, Duitsland, is meer dan 100 jaar geleden begonnen als beeldhouwbedrijf en brengt in elk project veel geschiedenis met zich mee. Jean Sauer, een opgeleid stukadoor en meesterbeeldhouwer, richtte zijn bedrijf in 1918 op in de Heringsbrunnengasse van Mainz en rekende op de steun van zijn zoon Paul Sauer. Ze richtten zich op het behoud van steen en het behoud van de schoonheid ervan in de loop van de tijd.

Sauer GmbH is niet alleen erkend in de verwerking van steen, maar Sauer GmbH is ook een belangrijk aanspreekpunt voor steentransport voor het Archeologisch Instituut in Mainz. Door gepassioneerd te zijn over hun vak en de combinatie van kwalificaties, ervaring en moed, kan Sauer GmbH zich verder ontwikkelen en voortdurend nieuwe uitdagingen aangaan en hun kennis doorgeven aan de volgende generatie!

Hun specialiteiten zijn restauratie (behoud van monumenten), interieurontwerp (gebruik makend van natuursteen), beeldhouwkunst en moderne en historische gevels.

Om hen te helpen bij het meetproces en hun productiviteit te verhogen, besloot Sauer GmbH te investeren in het Proliner steen pakket.

Architect Genti Herri vertelt over hun ervaring: “De Proliner is een handig hulpmiddel voor zeer nauwkeurige metingen. We gebruiken de Proliner elke dag voor verschillende metingen van onder andere keukenbladen, trappen en gevelelementen. U kunt ons ‘Liefhebbers van de Proliner’ noemen!”

Hij voegde eraan toe: “Voor alle metingen nemen we de Proliner mee en gebruiken we geen andere meetinstrumenten meer. De transformatie van meting naar DXF is zo eenvoudig! Ongeacht de staat van de meting, het weer of het licht, de Proliner doet het uitstekend! Kortom, met de Proliner kunnen we alles meten, overal!”

 

Sauer GmbH Website

Sauer GmbH Instagram