Romano Glass verhoogt de ambachtelijkheid met de Proliner

Met meer dan dertig jaar ervaring in Australië en Italië is Romano Glass een gerespecteerde naam in de glas- en glasindustrie. Gespecialiseerd in exclusieve glasproducten voor zowel residentiële als commerciële projecten, biedt Romano Glass op maat gemaakte diensten en producten die Europese esthetiek en stijl belichamen. Hun assortiment omvat doucheschermen, binnendeuren, balustrades & trappen, zwembadhekken, buiten- en patroonglas.

De basis van het blijvende succes ligt in hun toewijding aan klanttevredenheid en het bevorderen van nauwe samenwerking gedurende het ontwerp- en installatieproces. Deze toewijding aan precisie en efficiëntie leidde hen naar de keuze voor het Proliner Glasspakket om hun workflow te verbeteren. Riccardo Casarotti deelde meer over een recent project met een gebogen glazen balustrade:

“De Proliner heeft ons in staat gesteld om onze metingen ‘op papier’ te zetten en het eindontwerp aan onze klanten te presenteren. Bovendien kunnen we nu bijna onmiddellijk winkeltekeningen en aanzichten ter goedkeuring voorleggen. De Proliner helpt ons tijdens de installatie en zorgt voor nauwkeurige metingen tot op de millimeter.”

De integratie van de Proliner in hun workflow heeft Romano Glass in staat gesteld zijn reputatie voor excellentie te handhaven. Meneer Casarotti verduidelijkte:

“We streven ernaar onze reputatie voor excellentie en betrouwbaarheid hoog te houden. Het gebruik van de Proliner als ons digitaal meetsysteem was voor ons een duidelijke keuze, omdat het overeenkomt met ons streven naar vakmanschap en hoge kwaliteit. Ik ben erg trots op het engagement en de uitvoering van ons team, van de ontwerpfase tot de installatie. We willen ook Prodim bedanken voor de ondersteuning bij het optimaliseren van ons gebruik van de Proliner om het beste resultaat te behalen.

Romano Glass – Website

Romano Glass – Instahram