Jens Krüger Bootsbau beheerst de reparatie van boten met de Proliner.

Jens Krüger Bootsbau, gevestigd in Wees, Sleeswijk-Holstein, Duitsland, is al meer dan 20 jaar actief in de bootbouwindustrie en richt zich specifiek op hout en composietmaterialen. Hun diensten omvatten de productie van teakdekken, alternatieve dekbedekkingen, interieurinrichting, luiken, bootramen, volledige verbouwingen en dekalternatieven zoals Esthec.

Naast zorgvuldig vakmanschap hecht Boostbau Jens Krüger veel waarde aan het minimaliseren van gewicht en het efficiënt gebruik van middelen. Met deze elementen in gedachten en het uitgebreide aanbod aan producten en diensten leek het Proliner-Deckingpakket de beste keuze voor hen te zijn. Hun meest recente projecten, gericht op het gebruik van de Proliner, hadden betrekking op het onderhoud en de renovatie van beschadigde boten nadat een zware storm de regio had getroffen. Jens Krüger, de eigenaar van het bedrijf, deelde de voortgang van het project met ons:

“Afgelopen herfst werd de Oostzee getroffen door een zware storm en werden ongeveer 2.000 schepen beschadigd, waarvan sommige zelfs zonken. Ondanks de aanzienlijke schade werd de reparatie van deze motorboot als economisch haalbaar beschouwd vanwege de verzekeringsdekking. Het gebruik van de Proliner heeft het reparatieproces aanzienlijk geoptimaliseerd. Zonder de Proliner zou een taak als deze veel meer inspanning hebben vereist. Momenteel voer ik een soortgelijke reparatie uit waarbij een beschadigde glasvezelstructuur wordt vervangen. De precisie die met de Proliner wordt bereikt, is opmerkelijk.”

Dankzij de unieke mobiliteit van de Proliner heeft Jens tijd, geld en onnodige reizen bespaard. Hij concludeerde: “Ik ben blij dat ik nu complexe componenten in mijn werkplaats kan maken en ze later naar de boot kan brengen. Naast mijn Esthec-dekprojecten kan ik nu projecten buiten mijn lokale regio afronden, die anders alleen mogelijk zouden zijn geweest met een boot in de werf.”

Jens Krüger Bootsbau – Website

Jens Krüger Bootsbau – Instagram