Glass Tailors produceert perfectie met hun Proliner Glass Package

Glass Tailors, een bedrijf gevestigd in Londen, volgt een volledig op maat gemaakte aanpak om ervoor te zorgen dat elk aspect van hun glasinstallaties individueel wordt afgestemd op de behoeften van de klanten. Het bedrijf, gespecialiseerd in een verscheidenheid aan producten, waaronder keukenachterwanden, spiegels, frameloze douches, balustrades en meer, is trots op hun oog voor detail.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de glasindustrie heeft het team van Glass Tailors een diepgaand begrip van alle vereiste stappen bij het ontwerpen, produceren en installeren van glasproducten. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in geavanceerde technologie om precisie en nauwkeurigheid te waarborgen, waardoor ze glasproducten kunnen creëren die perfect aansluiten bij de wensen van de klanten. Een onmisbaar instrument om dit precisieniveau te bereiken is hun Proliner Glaspakket.

Na het gebruik van de Proliner in de afgelopen jaren, maakt Glass Tailors gebruik van zijn uitzonderlijke nauwkeurigheid en draagbaarheid om naadloos van projectlocatie naar projectlocatie te gaan en altijd vlekkeloze resultaten te leveren.
Pradip Patel, de eigenaar van het bedrijf, heeft zijn tevredenheid geuit over de functies van de Proliner en zei: “Onze toewijding aan onze klanten is om uitzonderlijke service en uitstekende kwaliteit te bieden bij het ontwerpen, produceren en installeren van hun glasproducten. De Proliner verzekert ons dat alle metingen perfect passen en dat hun projecten op tijd worden geleverd.”

 

Glass Tailors – Website

Glass Tailors – Instagram