Jean’s Canvas Products: “Met de Proliner is het tempo waarop ik kan werken, terwijl ik toch nauwkeurig blijf, fenomenaal!”

Opgericht in 1978 en gevestigd in Belford, New Jersey, USA, is Jean’s Canvas een toonaangevende full-service op maat gemaakte fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en installatie van commerciële en residentiële zonneschermen, luifels en schaduwstructuren.

Met meer dan 40 jaar ervaring bedient het bedrijf een diverse klantenkring en biedt het hoogwaardige canvasproducten op maat voor elke toepassing. Met een toewijding aan traditie, integriteit en uitzonderlijke klantenservice is Jean’s Canvas Products een uitstekende keuze voor architecten, ingenieurs, ontwikkelaars, bedrijven en huiseigenaren. Ze bieden een uitgebreide selectie van stoffen patronen en kleuren, waardoor eindeloze mogelijkheden voor canvascreaties van elke stijl, grootte of vorm worden geboden, met een focus op het leveren van de nieuwste hoogwaardige stoffen voor verschillende toepassingen. Door gebruik te maken van het Proliner Marine-pakket, legt Rich Amorino uit hoeveel impact het heeft op de realisatie van hun projecten:

De Proliner is absoluut fantastisch! Het tempo waarop ik kan werken, terwijl ik toch nauwkeurig blijf, is fenomenaal. Patronen die vroeger 2-3 uur kostten, kosten nu slechts 25-30 minuten. In plaats van 2 mensen voor het patroon/meetwerk, kan ik gewoon met de rugzak gaan. De hoeveelheid werk die we kunnen uitbesteden aan de Proliner is geweldig. Het heeft zijn waarde bewezen in elke situatie waarin we het hebben gebruikt. Tot nu toe zijn het buitenkeukens, vuurplaatafdekkingen, zonneschermen, een baromsluiting, afdekkingen voor buitenmeubilair, enkele diverse covers en het digitaliseren van plastic sjablonen geweest. Ik verwacht dat de resultaten alleen maar beter zullen worden naarmate we ermee groeien. Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest om meer werk te hebben. Dit is een uitstekende toevoeging aan onze werkplaats.”

 

Jean’s Canvas Products Website

Jean’s Canvas Products Facebook

Jean’s Canvas Products Instagram