Tapicentro Edwin RD: “De Proliner is zeer winstgevend gebleken voor ons bedrijf!”

Tapicentro Edwin RD is een bedrijf in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek, opgericht in 2007.

Ze zijn een gecertificeerde SeaDek-fabrikant voor de Dominicaanse Republiek en het Caribisch gebied, en zijn gespecialiseerd in SeaDek- en omgevingsvloeren, bimini’s en bekleding.

In 2023 besloten ze te investeren in het Proliner Marine-pakket voor dek- en textieltoepassingen, evenals de software Factory Draw Advanced, omdat ze de noodzaak voelden voor een oplossing die hun meetproces zou stroomlijnen. Traditioneel kostte het uitvoeren van de metingen Tapicentro Edwin veel tijd, en ze wilden dit veranderen. De Proliner leek het juiste gereedschap te zijn, en het was de juiste beslissing!

In gesprek met Edwin Santiago, oprichter van het bedrijf, deelt hij trots zijn ervaring met de Proliner: “De resultaten die we behalen door de Proliner zijn zeer indrukwekkend! De precisie ervan en hoe eenvoudig het is in gebruik, vereenvoudigt het hele werkproces en bespaart ons vele uren werk! De Proliner is zeer winstgevend gebleken voor ons bedrijf! Bovendien was de ondersteuning van Prodim geweldig. Bedankt!”

Tapicentro Edwin RD Facebook