De Proliner heeft zich bewezen als de sleutel tot het behalen van snellere en meer perfecte resultaten voor Marindek

Gelegen in Maltepe, Turkije, is MARİNDEK toegewijd aan het leveren van eersteklas dekoplossingen voor bootbezitters die verder gaan dan het aanbieden van hoogwaardige schuimen. Met de integratie van het Proliner Decking Package in hun processen hebben ze een significante sprong gemaakt in het verbeteren van efficiëntie en precisie in hun werk. Mehmet Fazlıoğlu, oprichter van MARİNDEK, is niet alleen tevreden, maar opgetogen over de positieve impact die de Proliner heeft gehad op hun activiteiten.

“Terwijl MARİNDEK blijft groeien, is de Proliner een onmisbaar hulpmiddel geworden om ongeëvenaarde precisie te bereiken bij het ontwerpen en creëren van prachtige afwerkingen. Het gebruik van de Proliner betekent tijdwinst. De Proliner heeft zich bewezen als de sleutel tot het behalen van snellere en meer perfecte resultaten.”

De innovatieve technologie achter het Proliner Decking Package sluit naadloos aan bij de toewijding van MARİNDEK om bootbezitters te voorzien van dekken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar in alle weersomstandigheden. Vandaag blijft het Proliner Decking Package een integraal onderdeel van hun succesverhaal, waarbij bootbezitters de uiterste comfort en tevredenheid ervaren met hun dekken.

Hij besloot: “Sinds ik de Proliner heb verworven, is mijn werk merkbaar efficiënter en preciezer geworden. De Proliner is als een goede vriend voor mij. Ik ben er trots op om alle speciale ontwerpen en prachtige afwerkingen die ik met mijn Proliner maak, te delen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marindek A.Ş. (@marindekturkiye)

Marindek – website

Marindek – instagram