Kamene Slovakia s.r.o.: “We zullen de Proliner gebruiken in al onze projecten!”

Met meer dan 26 jaar toegewijde dienst en gevestigd in Bratislava, Slowakije, heeft Kamene Slovakia s.r.o. voortdurend de grenzen van innovatie en kwaliteit verlegd in de steenindustrie. Gespecialiseerd in een scala aan projecten variërend van keukenwerkbladen en wastafels tot open haarden en trappen, is het vakmanschap van Kamene ongeëvenaard.

Hun reis met precisie meting maakte een grote sprong toen ze de Proliner tegenkwamen op de tentoonstelling Marmomac in Verona, 2019. De potentie ervan direct herkennend, verkende Kamene Slovakia enthousiast de mogelijkheden ervan via een overtuigende demonstratie op de beurs. Uitgerust met een scherp oog voor detail, begreep Kamene dat investeren in deze cutting-edge technologie geen keuze was, maar een noodzaak. Later in 2023 besloot het Slowaakse bedrijf te investeren in het Proliner Stone Interior pakket. Overgaand van traditionele meetmethoden begon Kamene Slovakia s.r.o. aan een transformerende reis door de Proliner te omarmen.

Begrijpend hoe belangrijk het is om de tools die ze hebben geïnvesteerd onder de knie te krijgen, volgden Marián Balázik en Michael de Proliner-training bij Prodim in januari 2024, onder begeleiding van de ervaren Matteo.

Reflecterend op hun trainingservaring merkte Marián Balázik op:

“De training met Matteo was geweldig. Hij legde heel goed uit en het helpt dat de Proliner zo gemakkelijk te gebruiken is! We willen blijven oefenen en het dagelijks gaan gebruiken in onze projecten.”

Dit gevoel vat de toewijding van Kamene samen om innovatieve oplossingen te adopteren die precisie en efficiëntie in hun vak verbeteren.

 

Kamene Slovakia s.r.o.Website