De Proliner bevordert de precisie en efficiëntie van MC Natuursteen

MC Natuursteen, voorheen Tile & Tech, werd 20 jaar geleden opgericht door Maes Chris. In eerste instantie ondersteunde het een vloerbedrijf, maar later breidde het uit naar het produceren van op maat gemaakte producten voor keukens en badkamers. Het bedrijf is gespecialiseerd in graniet, keramiek, composieten, Dekton en kalksteen, en zorgt voor tijdige levering en installatie via hun moderne machines en bekwame personeel.

De behoefte aan nauwkeurigheid en efficiëntie bracht hen ertoe op zoek te gaan naar een digitale meetoplossing. Ze kozen zonder veel aarzeling voor het Proliner Steenpakket, dankzij de goede recensies en mond-tot-mondreclame in de steenmarkt in België.

Lucas Buelens lichtte de betekenis van de Proliner in hun bedrijfsvoering toe: “Prodim is top op de markt. Het is het enige digitale meetapparaat dat we in België allemaal kennen en waarover we praten. Werken met de Proliner voelt goed; het is altijd correct en natuurlijk nauwkeuriger dan metingen met de hand. Met de Proliner behaal je een nauwkeurigheidsscore van 100%.”

MC Natuursteen – Website