Veneta.com transformeert raamontwerp met de unieke precisie van de Proliner

Veneta.com is gespecialiseerd in op maat gemaakte raamdecoractie en biedt hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen aan. Met vestigingen in Nederland, België, Denemarken en Australië, levert Veneta op maat gemaakte raamdecoratie die zijn afgestemd op de voorkeuren en behoeften van elke klant.

Met een team van meer dan 300 mensen, inclusief deskundige adviseurs die gepersonaliseerde begeleiding bieden en professionele installateurs die zorgen voor een probleemloze ervaring, blinkt Veneta uit in toewijding aan vakmanschap en individualiteit. Het bedrijf creëert volledig op maat gemaakte producten die nauwkeurig zijn afgestemd op de specificaties van elke klant.

Sinds 2022 heeft Veneta zijn aanbod uitgebreid met Special Shape Shutters, met innovatieve materialen en ingewikkelde ontwerpen. Het meten van deze unieke ramen bleek echter een uitdaging te zijn, een uitdaging die het bedrijf direct heeft aangepakt met de aanschaf van het Proliner Glass Package. De geavanceerde technologie van de Proliner maakt nauwkeurige metingen mogelijk, zelfs voor de meest onconventionele vormen en materialen, waarmee Veneta zich positioneert als een pionier in de branche.

Veneta’s regionale managers hebben het potentieel van hun drie Proliners erkend om de bedrijfsvoering te verbeteren en de onwrikbare normen van kwaliteit en veiligheid van het bedrijf te handhaven. De Proliner heeft de uitbreiding naar gemotoriseerde luiken mogelijk gemaakt, waardoor nieuwe mogelijkheden zijn geopend in de raamdecoratie.

De toewijding van Veneta.com aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, in combinatie met het gebruik van geavanceerde technologieën zoals de Proliner, waarborgt de voortdurende leiderschap van het bedrijf in de raamdecoratie-industrie, en vereenvoudigt en verbetert de raamdecoratie-ervaring voor klanten over de hele wereld.

Veneta.com – Website

Veneta.com – Instagram