Modeco Creation deelt inzichten in de impact van de Proliner op hun projecten

Modeco, gevestigd in Beauraing Namur, België, is een vooraanstaande specialist in Corian®-werk en biedt een gevarieerd scala aan projecten aan, variërend van badkamerwastafels, wanden en plafondbedekkingen, douchebakken en -wanden, keukenwerkbladen en spoelbakken, trappen, bars, tot kantoren en receptiebalies. Hun toewijding aan precisie en uitmuntendheid leidde ertoe dat ze in 2021 investeerden in een zeer veelzijdig Proliner-pakket – het Generic Templator-pakket – een beslissing die hun workflow heeft getransformeerd.

De heer Laurent PIRON, een toegewijde Proliner-gebruiker bij Modeco, deelde inzichten in de impact ervan op hun projecten. Hij benadrukte een recent trappenproject (foto’s hierboven) waar de Proliner een cruciale rol speelde bij het waarborgen van precisie tegen ruwe bekleding. Met de Proliner “kunnen we digitale sjablonen van curven maken met ongeëvenaarde precisie en snelheid, waarbij ervoor wordt gezorgd dat alle beperkingen van de bestaande ondersteuningen nauwgezet worden gevolgd!” – vertelt ons de heer PIRON.

De heer PIRON benadrukte dat de Proliner een onmisbaar instrument is geworden in hun dagelijkse werkzaamheden, uitgebreid gebruikt gedurende de week gedurende meer dan twee jaar: “De mogelijkheid van de Proliner om processen te stroomlijnen en de noodzaak van aanpassingen ter plaatse te elimineren, heeft ons team in staat gesteld zich te richten op de fijnere details en uiteindelijk de kwaliteit van ons vakmanschap te verbeteren.”

Tot slot bevestigde de heer PIRON: “We zouden niet zonder de Proliner kunnen!”

Modeco Creation Website
Modeco Creation Facebook