De Proliner stelt Miroiterie Ferraris in staat om zelfs de meest complexe projecten af te ronden

Opgericht in 1952 als een familiebedrijf, biedt Miroiterie Ferraris glas- en spiegelproductiediensten in Parijs en omgeving. Geworteld in een ambachtelijke geest over drie generaties, bedient deze glaswinkel zowel particulieren als professionals, met op maat gemaakte glasproducten en gepersonaliseerde diensten voor interieur- en exterieurruimtes.

Ondanks de evolutie in de loop der tijd met investeringen in technologie en de diversificatie van hun aanbod, blijft Miroiterie Ferraris trouw aan haar kernwaarden: opereren op menselijke schaal met nadruk op teamwork, respect en een onwankelbare toewijding aan klanttevredenheid.

Deze toewijding aan technologie en efficiëntie in het werk leidde hen tot investeringen in het Proliner Glasspakket. Al bijna een decennium gebruikt Miroiterie Ferraris de Proliner om complexe glasprojecten te meten en te creëren, waarbij precisie en een gepolijste afwerking worden gegarandeerd bij elke opdracht.

Prodim_Proliner_Glass_Miroiterie Ferraris

Alexandre Ferraris, eigenaar van het bedrijf, deelde meer over de ervaring van het bedrijf:

“We werken al bijna een decennium met de Proliner. De precisie van de Proliner is onmiskenbaar! Het zorgt ervoor dat elk detail wordt vastgelegd en in aanmerking wordt genomen, waardoor onze projecten worden versneld en kosten worden bespaard. Door de Proliner te gebruiken voor metingen worden complexe projecten toegankelijker en minder gecompliceerd om uit te voeren. Dit vertaalt zich ook in tastbare kosten- en tijdsbesparingen.”

Miroiterie Ferraris – website

Miroiterie Ferraris – facebook

Miroiterie Ferraris – instagram