Pinacar: “De Proliner is een geweldige toevoeging aan de steenindustrie!”

Voor Pinacar ‘Zijn er geen grenzen aan de schoonheid van de steen’ en hun projecten bewijzen dat.
Gelegen op een gemakkelijk bereikbare locatie in Spanje – Tomelloso – midden in het knooppunt van landcommunicatie tussen Levante, Andalusië en Madrid, heeft het Spaanse bedrijf 20 jaar ervaring in de steenindustrie.
Ze wijden zich aan de installatie van natuurstenen (zoals marmer, onyx, kwarts en graniet, onder andere), gevels, interieurs, keuken- en badkamerbladen, en zwembaden, naast andere toepassingen.
Pinacar heeft een duidelijk doel: excellentie bereiken. Hun producten voldoen aan de eisen van klanten, terwijl ze tegelijkertijd altijd respect hebben voor het milieu en veiligheid.
Pedro Javier Carretero Madrid, manager bij Pinacar, was verheugd om uit te leggen hoe de Proliner bijna 16 jaar bijdraagt aan hun bedrijf:
“We kwamen jaren geleden op een beurs in Madrid in contact met de Proliner en kregen een demonstratie en vonden het meteen geweldig! We doen ongeveer 20 metingen per week met het Proliner Stone-pakket.
Een veel betere oplossing dan de alternatieven voor lasermetingen. De Proliner is nauwkeurig, flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien verhoogt het onze productie en elimineert het meetfouten: twee redenen waarom we er in de eerste plaats in hebben geïnvesteerd.
Ik reis over de hele wereld met de Proliner voor het voltooien van projecten: Nederland, België, Qatar, Algerije, enzovoort. Een geweldige toevoeging aan de steenindustrie!”

Pinacar Website
Pinacar Instagram
Pinacar Facebook