Digital Templating Days (Prodim on Tour)

01-Feb-2024 - 31-Dec-2024

Met trots kondigen we de Proliner Digital Templating Days aan: een bijeenkomst waar je kunt leren over geavanceerde digitale templating oplossingen, inclusief demonstraties en training met de Proliner. Dit evenement introduceert deelnemers en leert hen werken met de Proliner en Prodim Factory software.

Er is beperkte ruimte om deel te nemen aan de trainingssessies tijdens de Digital Templating Days. Deze training is een basic+ of intermediate sessie bedoeld voor herhaling/opfrissing, praktische optimalisatie en om inzicht te geven in de uitgebreide mogelijkheden. Tijdens deze training meten en verwerken we verschillende projecttypes in één vlak, bijvoorbeeld keukens (werkblad en achterwand), trappen en schouwen. We gebruiken onze eigen unieke Factory Draw software voor de bewerking en kunnen ook onze Factory Draw Advanced software laten zien. Dit is de perfecte gelegenheid om de basis+ van de Proliner en onze software te leren en een face to face sessie te hebben met onze experts!

Data en locaties

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van de Digital Templating Days trainingssessies en de beschikbaarheid van gratis demo’s per locatie:

 

1. Birmingham, Verenigde Koninkrijk:

  • Datum: 19 – 22 april 2024
  • Neem contact met ons op voor de prijs en beschikbaarheid.
  • U kunt mailen of bellen: info@prodim-systems.com / +31 492 57 90 50

2. Regio Nice, Frankrijk:

  • Datum: 16 – 17 mei, 2024
  • Neem contact met ons op voor de prijs en beschikbaarheid.
  • U kunt mailen of bellen: info@prodim-systems.com / +31 492 57 90 50