Granigo BV: “De Proliner is gespecialiseerd in uw branche, ongeacht welke!”

Bekend als leverancier van hoogwaardige keukenwerkbladen en keukeneilanden sinds 1995, is Granigo gevestigd in Lummen, België, en opereert het in de natuursteenindustrie door het hele land. Met specialisaties in graniet, marmer, keramiek, dekton en composiet, omvatten de specialiteiten van Granigo niet alleen keukens, maar ook trappen, vloeren, tafels en open haarden, onder andere. Granigo is ook betrokken bij het gehele projectproces – van begin tot eind. Tot nu toe nam Granigo de metingen met een vouwlat en schreef de maten handmatig op, wat zeer tijdrovend was. Ze hebben over de Proliner gehoord van andere bedrijven en door online te zoeken, wat hun nieuwsgierigheid en interesse wekte.

Eind 2013 besloot Granigo de sprong naar het digitale tijdperk te maken met het Proliner Stone pakket. De heer Axel Diepvens, die de Proliner training bij Prodim heeft gevolgd samen met de heer Danny Van Duffel, deelde trots met ons:

“De laser is onnauwkeurig en je weet niet precies welke punten je meet. De Proliner is een digitaal apparaat dat gespecialiseerd is in uw branche, ongeacht welke! De software Draw Advanced is ook geweldig! Andere apparaten zijn vaak meer algemeen. We kozen voor de Proliner omdat je er snel mee kunt werken, je zeker bent van je metingen, alles digitaal is en we willen meegaan met de toekomst! We kunnen nu complexe metingen gemakkelijker uitvoeren. Bovendien vereisen onze machines digitale informatie, en de Proliner biedt het allemaal!”

 

Granigo bv Website
Granigo bv Facebook
Granigo bv Instagram